My-friends.be

Change Font Size

Change Screen

Change Layouts

Change Menu Styles

Cpanel

Meetchum

Wil je je bedrijf een eigen stijl geven, wil je een unieke website of wil je gewoon starten met een eigen logo voor je zaak. Neem eens een kijkje op de website van Meetchum, een vernieuwend bedrijf dat al jou grafisch en media werk zal tot leven roepen.

Uw Vakman

Uw Vakman, alle informatie over bouwen en verbouwen Uw Vakman is dé site waar alle gespecialiseerde vakmannen samen opgelijst staan. Bovendien staat er heel wat informatie over bouwen en verbouwen op uitgelegd. Een pure bron van informatie. www.uw-vakman.be

Uw Wereldjob

Uw Wereldjob Altijd al gedroomd van een top job in het buitenland. Kijk dan snel op www.uw-wereldjob.be. Dé site met enorm veel informatie en een bijzonder groot aanbod van top-vacatures van over de hele wereld. www.uw-wereldjob.be

Uw Advertentie hier?

Vragen over My Friends? Uw advertentie in deze balk van My-Friends? Contacteer ons via info@my-friends.be met je idee, voorstel en we bezorgen jou de mogelijkheden. Onze website trekt dagelijks 100-en bezoekers op zoek naar informatie over sociale media. www.my-friends.be

Facebook

Alles wat je dient te weten over FACEBOOK

VOLG DE VOORGESTELDE STAPPEN.

My-friends geeft in de facebook-rubriek een uitgebreid overzicht mbt de social networking site FaceBook en al zijn mogelijkheden. We overlopen enkele veel gestelde vragen en interessante thema's. Gaande van een Facebook Account aanmaken tot het verwijderen van een facebook account. Elke Facebook- rubriek lichten we grondig toe aan de hand van stap voor stap-uitleg per rubriek/ thema, aangevuld met beeldmateriaal. 

Veel succes met het doorlopen van de verschillende rubrieken. Denk erom we behandelen niet enkel Facebook, maar alle actuele social networking sites van het moment.

Veel succes!

 

Op de facebook startpagina van my-friends geven we eerst een kort overzicht mbt Facebook. Indien je per rubriek en onderwerp dieper wil ingaan op het thema, dan selecteer je het juiste onderwerp in de menubalk links. Deze wordt in de toekomst regelmatig uitgebreid.

Facebook kort
facebook menu balk

Facebook is een social networking site. Op de site vind je een verzameling van toepassingen welke je toelaten om te netwerken met vrienden, familieleden en nieuwe leden. Met Facebook kan je foto’s en filmpjes uploaden (opladen) en delen. Niet onbelangrijk is dat je op Facebook eveneens de mogelijkheid hebt je eigen applicaties (plug ins) te bouwen (zie de rubriek Webontwikkelaars). En vergeet de Tips and Tricks niet!

Zoals Facebook het zelf omschrijft: Facebook gives people the power to share and makes the World more open en connected!”

  Facebook gebruikers
Toegankelijk van elke pc met je eigen email en paswoord. Een eigen Facebook ID, een pc en internet, en je bent vertrokken voor heel wat Facebook fun! Tegenwoordig kan je je facebook account zelfs gebruiken met je smartphone of Iphone !
 

Facebook ontwikkelaars
Binnen Facebook bestaat er software die je toelaat allerlei applicaties te schrijven. Lees meer over deze toepassing op onze site of surf naar http://developers.new.facebook.com

Aan de slag met Facebook

1. Je eigen gratis account bij Facebook

Eens je overtuigd bent van Facebook, surf je naar facebook.com en registreer je jezelf. Deze website biedt Facebook gratis aan. Voor meer informaties surf naar Facebook Account aanmaken op onze site bovenaan in de menubalk.

2. Overzicht van Facebook

De Facebook menubalk geeft je meteen een goed overzicht tot de meest voorkomende Facebook toepassingen

facebook menu balk

 

Facebook Startpagina

De “Facebook” en “Startpagina”-knop hebben één en dezelfde functie. Bij het aanklikken kom je op je eigen facebook-startpagina of op de algemene facebook startpagina. Je kan hier de recente activiteiten van je facebook-vrienden volgen.

facebook menubalk 2

Niewsoverzicht geeft een overzicht van alle facebook activiteiten van je contacten. Indien je een van de andere opties selecteert, krijg je enkel een overzicht van de geselecteerde optie. Bij foto's krijg je een overzicht van alle contacten die recentelijk nog wijszgingen aan hun facebook albums hebben gemaakt.

De live feed geeft je de recente game wijzigingen van de facebook games applicaties waarin je deelneemt.

 

Facebook Profiel

De toepassing profiel of naam leidt je naar je eigen persoonlijke facebook pagina. Bij het aanvinken verschijnt je foto ID rechts bovenaan. Het echte werk begint met het aanpassen en modelleren van je eigen facebook pagina. Surf door onze website voor meer informatie. Net zoals bij de homepage kan je binnen je eigen facebook pagina je eigen activiteiten volgen. De wall geeft je hierbij een overzicht. Bij de instellingen kan je tevens kiezen wat er geregistreerd wordt en op de wall verschijnt en vice versa.
Binnen je eigen profiel maak je ook je eigen facebook foto album aan. Surf naar Facebook foto uploaden bovenaan in onze menubalk voor uitgebreide informatie.
 

Facebook Vrienden

Facebook vrienden geeft een overzicht van je facebook vrienden. 

facebook menubalk 3

 

Facebook Contact toevoegen

Facebook contacten toevoegen lukt op verscheidene manieren. Je kan eenvoudig facebook contacten toevoegen van jouw facebook contacten. Nodig je contacten uit om vriend te worden en wacht op bevestiging. Vervolgens kan je werken met de "zoek vrienden" applicatie waarbij je zoekt op naam. Facebook geeft een overzicht van de gevonden resultaten. Indien je niet het gewenste resultaat hebt, nodig je contact uit via email.

 

Facebook Postvak In

Deze applicatie werkt als een e-mail service binnen Facebook. Het is volledig intern mailsysteem (privé) en wordt niet gelogd op een van je walls of startpagina. Bij ontvangst van een nieuwe mail komt dit bovenaan in de facebook banner te staan.

 

Facebook Instellingen

Heel belangrijk bij instellingen is het bepalen van de privacy van je gegevens. Denk erom dat indien je alle informatie publiek maakt, dfat iedereen gemakkelijk aan je privé-gegevens kan geraken.

Voordelen van Facebook

 • Facebook is een webapplicate. Je hoeft maw niets te downloaden alvorens je kan starten. Dit betekent dat je vanaf elke computer kan inloggen en werken met Facebook.
 • Je kan foto's en video's uploaden en delen op een zeer eenvoudige manier. De snelle upload-functie werkt prima.
 • Ook geeft Facebook je de mogelijkheid om eigen applicaties te schrijven, en nieuwe applicaties zelf te gebruiken (webontwikkelaars Facebook).
 • Je kan eigen netwerkgroepen creëeren of deelnemen aan netwerkgroepen. Hierdoor kan je je facebook contactengroep exponentieel laten groeien.

Nadelen van Facebook

 • Facebook maakt gebruik van een iets wat zwaardere module waardoor snel internet zeker een must is om vlot van het programma te kunnen genieten.
 • Bescherm jezelf tegen het onnodig vrijgeven van persoonlijke informatie. Facebook staat standaard vrij open opgesteld. Lees de rubriek Facebook Instellingen voor meer Privacy Regulering.

Tips and Tricks

Stuur ons je persoonlijke tips en tricks over facebook via de contactpagina. Wij zetten een contentpagina op met jouw persoonlijke referentie!

 

Neem deel aan onze Forums en Blog pagina

Schrijf je mening over Facebook.be op onze blog pagina of lanceer jouw vragen mbt facebook.be!

 

 

Zoek je eigen taal!

User login

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
4 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Navigation

You are here

Who's online

There are currently 0 users and 1 guest online.

Who's new

 • Esther de Ruijter
 • frederique.ecarnot
 • Nathalie
 • Lena Vanderbruggen
 • theowolfs

Uw advertentie hier...

Vragen over My Friends? Uw advertentie in deze balk van My-Friends? Contacteer ons via info@my-friends.be www.my-friends.be

Wist u dat...

Wist u dat My-Friends reeds meer dan 7000 leden kent die dagdagelijks onze website bezoeken voor tips en uitleg rond social media zoals FaceBook, Netlog, Twitter...

Word lid!

 Wil je zelf ook deel uitmaken van onze website, scrijf je dan snel in en word lid van deze grote community op het internet: klik HIER om je lid te maken