My-friends.be

Change Font Size

Change Screen

Change Layouts

Change Menu Styles

Cpanel

Meetchum

Wil je je bedrijf een eigen stijl geven, wil je een unieke website of wil je gewoon starten met een eigen logo voor je zaak. Neem eens een kijkje op de website van Meetchum, een vernieuwend bedrijf dat al jou grafisch en media werk zal tot leven roepen.

Uw Vakman

Uw Vakman, alle informatie over bouwen en verbouwen Uw Vakman is dé site waar alle gespecialiseerde vakmannen samen opgelijst staan. Bovendien staat er heel wat informatie over bouwen en verbouwen op uitgelegd. Een pure bron van informatie. www.uw-vakman.be

Uw Wereldjob

Uw Wereldjob Altijd al gedroomd van een top job in het buitenland. Kijk dan snel op www.uw-wereldjob.be. Dé site met enorm veel informatie en een bijzonder groot aanbod van top-vacatures van over de hele wereld. www.uw-wereldjob.be

Uw Advertentie hier?

Vragen over My Friends? Uw advertentie in deze balk van My-Friends? Contacteer ons via info@my-friends.be met je idee, voorstel en we bezorgen jou de mogelijkheden. Onze website trekt dagelijks 100-en bezoekers op zoek naar informatie over sociale media. www.my-friends.be

Hyves

Alles wat je dient te weten over HYVES

My-friends geeft hier een kort overzicht mbt de social networking site Hyves en zijn mogelijkheden. My-friends tracht een duidelijk en bondig antwoord te geven op alledaagse vragen. Wat is Hyves? Welke hyves toepassingen bestaan er? Wat is een social networking site? Hoe kan ik een Hyves account aanmaken? In de menubalk links, vind je meer specifieke informatie mbt Hyves toepassingen alsook Hyves Tips en Tricks.

Hyves Kort

hyves overzicht

Zoals elke social networking site geeft hyves je de mogelijkheid een vrienden netwerk uit te bouwen. In dit netwerk kan je nieuwe contacten leggen of bestaande contacten onderhouden. Foto's en filmpjes uploaden, bewerken, verwijderen en delen met anderen. Spelletjes spelen of gebruik maken van een up to date verjaardagskalender. De mogelijkheden zijn talrijk. Hyves biedt ook het concept Hyves zelf. Het is te vergelijken met een groep zoals in Facebook of een clan zoals in Netlog. Zo kan je uw oude school of klas als hyves toevoegen en ben je opslag terug in contact met je oude klasgenoten. Hyves als social network host zal je zeker niet snel vervelen. Onze rubriek Hyves Tips & Tricks wordt wekelijks aangepast. Heb je zelf ideëen of wil je uw tips en tricks delen mail ze ons naar info@my-friends.be De opbouw is leuk en dynamisch. Qua gebruiksvriendelijheid kan het soms wat druk lijken: je zult er een paar keer door moeten om het allemaal te kunnen plaatsten. Hyves werkt met webapplicaties zoals Facebook of Hi5, maar ook enkele standalone versies zijn voorhanden zoals Hyves Mobiel.

Hyves is van origine Nederlands, opgericht door een aantal ambitieuze Amsterdammers, en telt momenteel al meer dan 6.5 miljoen geregistreerde leden. Door de leuke opbouw, Nederlandse focus en parallellen met Facebook en andere social networking sites, kent Hyves ook in België een enorme opmars.

  Hyves gebruikers
Toegankelijk van elke pc met je eigen email en paswoord.
 

Hyves toepassingen
Je kan binnen Hyves allerlei applicaties selecteren. Gaande van spelletjes tot kalenders tot my-youtube, etc... Maar het meest interessant binnen Hyves is het “Hyves” begrip zelf!
Dit is een soort groep. Eens je lid bent van de betreffende Hyves heb je toegang tot al de hyves leden van de betreffende hyves. Heeft je ex werkgever een hyves of je vroegere school, word lid en je bent opnieuw in contact met je oude collega's en klasgenoten.
Met het lid worden van één hyves word je netwerk eens zo groot. Surf door onze site om te weten hoe je een hyves aanmaakt.

Aan de slag met Hyves

 

1. Je eigen gratis Hyves account

Registreer u eerst binnen hyves alvorens met de applicatie van start te gaan. Surf naar de hyves startpagina. Hier kan je gratis een eigen hyves account aanmaken adhv je e-mailadres en een eigen verzonnen paswoord. Wil je een meer visuele uitleg surf dan naar onze rubriek Hyves account aanmaken links in de menubalk.

2. Overzicht van Hyves

Eens ingelogd bij Hyves heb je de volgende balk met toepassingen.

hyves overzicht

 

  Hyves Home
Op de Home page krijg je een algemeen overzicht van je hyves account. Links bovenaan staat je Foto ID. Indien je nieuw bent dien je deze nog eerst te uploaden. Surf naar Hyves fotos uploaden in onze menu balk bovenaan voor meer info.
 

Hyves Vrienden
Hyves biedt enorm veel mogelijkheden. Op het eerste zicht lijkt het allemaal wat veel. Geef jezelf de tijd om het hyves concept op te nemen of surf door onze site om maximaal geïnformeerd te zijn. Bij het aanklikken van vrienden binnen hyves krijg je tal van mogelijkheden. Binnen elke keuze kan je nogmaals filteren. Je kan dus zelf finetunen. Zo heb je de “Crush-List” waar je uw geheime aanbidder kan ontmaskeren. Stuur cupido op pad zonder medeweten en geef je geliefde een gedichtje. De toepassingen en mogelijkheden zijn werkelijk verbluffend. Zo heb je ook een gepersonaliseerde verjaardagskalender, foto’s, blogs, events... Je kan vrienden toevoegen op verschillende wijzen. Nodig ze uit via de hyves tool. Zoek ze zelf via hun persoonlijk email adres. Vind nieuwe vrienden via je nieuwe hyves contacten. Word lid van een Hyves en voeg de ganse hyves contacten lijst toe in één keer.

  Hyves Hyves
Hyves binnen Hyves is een speciaal concept. Het is vergelijkbaar met een groep zoals in facebook of een clan zoals in Netlog. Je kan zelf een Hyves maken of lid worden van een reeds bestaande Hyves. Door er eentje aan te maken nodig je andere uit om tevens lid te worden en het werkt het uiteraard ook andersom. Word je lid van een bestaande hyves, krijg je meteen toegang tot al de reeds bestaande hyves leden. Uw hyves vriendennetwerk groeit met name exponentieel! Zo kan je lid worden van de Hyves van uw vroegere school of Universiteit! Of de Hyves van je favoriete voetbalclub. Bestaat de hyves niet, creëer hem zelf. Surf op onze site naar Hyves aanmaken in de menubalk bovenaan voor meer informatie.
  Hyves Scholen
Zoals reeds vermeld kan je hier scholen toevoegen of verwijderen. Uiteraard ook selecteren op overzicht, top5 of gewoon even zoeken naar nieuwe bestaande hyves.
  Hyves Foto's
Je kan je foto's bekijken op verschillende wijzen. Via de vrienden keuze menu of de button hyves foto's. De button foto's geeft je tevens een keuze menu gaande van ovezicht tot Help. Tags plaatsen, zien we je getagd heeft, nieuwe foto's uploaden, bewerken, delen en verwijderen, zijn maar enkele mogelijkheden. De tool is gebruiksvriendelijk soms wat traag en beperkt. Je kan 5 foto's per keer manueel uploaden met een limiet van 500MB per maand. Hyve Goldmembers krijgen 2GB. Meer informatie, surf op onze site naar Hyves Foto's Uploaden bovenaan in de menubalk.
  Hyves Video
Deze loopt een beetje analoog met de foto’s button. Zelfde keuze menu en uitvoering. Surf op onze site naar Hyves Video's Uploaden bovenaan in de keuzemenu voor meer informatie.
  Hyves Muziek
Deze optie is vrij uniek voor een social networking site. Hyves geeft je de mogelijkheid een eigen playlist samen te stellen. Je kan dus online muziek spelen terwijl je surft. Je hoeft dus geen ipod op zak te hebben om op een ander plaats je eigen muziek af te spelen. Tevens kan je online ander playlists afspelen.
  Hyves Blogs
Ook uniek binnen het concept social networking. Hyves biedt je de mogelijkheid te bloggen. Neem deel aan bestaande blogs of start je eigen blog.

Over smaken en goesting valt niet te discussiëren. Hier toch een overzichtje van onze objectieve voor en nadelen. Ben je niet akkoord of ontbreken er nog een paar, mail het ons gerust door.

Voordelen van Hyves

Hyves is een webapplicate. Je hoeft maw niets te downloaden alvorens je kan starten. Dit betekent dat je vanaf elke computer kan inloggen en werken met Hyves.

De online playlist functie is zeker uniek en leuk. Speel online je eigen muziek terwijl je surft.

Je kan eigen blogs aanmaken en deelnemen aan bestaande blogs. Een uniek concept binnen social networking sites.

Je kan werkelijk praktisch alles, van het maken van albums, uploaden van video’s, beluisteren van muziek, scholen toevoegen, blogs lezen, het is een zeeeer uitgebreide en uitgewerkte social network site.

Het grootste voordeel van Hyves is volgens ons de focus. Hyves focussed zich enkel op het Nederlandse publiek, ze volgt het maw op de voet, en dat is duidelijk. De site is dynamisch en breid uit daar waar het nodig is volgens de noden van de leden, die ze werkelijk goed aanvoelen, proficiat Hyves!

Nadelen van Hyves

Het enige nadeel is het drukke overzicht. Nieuwe leden en leken in het social network concept kunnen afgeschrikt worden.

De gebruiksvriendelijkheid is soms een beetje zoek.

Je kan voorlopig enkel terecht in het Nederlands. Voor sommige uiteraard ook een voordeel.

Hyves Tips and Tricks

Stuur jouw tips en tricks door naar info@condromedia.com, wij zetten een contentpagina op met jouw persoonlijke referentie!

Zoek je eigen taal!

User login

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
10 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Navigation

You are here

Who's online

There are currently 0 users and 0 guests online.

Who's new

  • Esther de Ruijter
  • frederique.ecarnot
  • Nathalie
  • Lena Vanderbruggen
  • theowolfs

Uw advertentie hier...

Vragen over My Friends? Uw advertentie in deze balk van My-Friends? Contacteer ons via info@my-friends.be www.my-friends.be

Wist u dat...

Wist u dat My-Friends reeds meer dan 7000 leden kent die dagdagelijks onze website bezoeken voor tips en uitleg rond social media zoals FaceBook, Netlog, Twitter...

Word lid!

 Wil je zelf ook deel uitmaken van onze website, scrijf je dan snel in en word lid van deze grote community op het internet: klik HIER om je lid te maken